Διαδικασία

Ξεκινώντας με τη διαπίστωση ότι πιο σημαντικό στη θεραπευτική διαδικασία είναι τι είδους άνθρωπος έχει ένα πρόβλημα, παρά τι πρόβλημα έχει ένας άνθρωπος, θα προσπαθήσουμε από την πρώτη κιόλας συνεδρία, σιγά – σιγά, να οικοδομήσουμε μία μοναδική θεραπευτική σχέση.
Η θεραπευτική διαδικασία είναι δυναμική και ευέλικτη και πρέπει να προσαρμόζεται στη φύση του προβλήματος και στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου. Για αυτό, η θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθώ είναι η εκλεκτική. Προσδοκία μου είναι να σας προσφέρω μία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας θεραπευτική παρέμβαση στο πρόβλημα που σας απασχολεί.
Στη θεραπευτική μας αυτή πορεία θα προσδιορίσουμε αρχικά το πρόβλημα, το στόχο που θέλουμε να πετύχουμε και, από κοινού, θα «σχεδιάσουμε» την πορεία δράσης προς το επιθυμητό αποτέλεσμα, με άλλα λόγια τη θεραπευτική στρατηγική που θα ακολουθήσουμε.
Καθ’ όλη τη θεραπευτική μας πορεία μπορείτε να μοιράζεστε μαζί μου σκέψεις σας, συναισθήματα σας, τυχόν απορίες, φόβους, αμφιβολίες που σας γεννώνται, καθώς, ακόμη, και το πως αισθάνεστε στη μεταξύ μας σχέση.
Οι συναντήσεις μας προτείνεται να είναι σε εβδομαδιαία βάση και να διαρκούν περίπου μία ώρα.
Η διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας κυμαίνεται ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και διαφέρει αρκετά από άτομο σε άτομο.

Σχετικά με το κόστος:

Ατομική συνεδρία: 50 ευρώ, διάρκεια 1 ώρα.

Συνεδρία ζεύγους / οικογένειας: 60 ευρώ, διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά.

Ψυχοπαιδαγωγικό πρόγραμμα αποκατάστασης: 40 ευρώ, διάρκεια 50 λεπτά

Online Συμβουλευτική: 45 ευρώ, διάρκεια 1 ώρα.

Ομαδικές συνεδρίες: 6-8 άτομα, διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά (90 ευρώ / μήνα).

Έκπτωση 40% σε ανέργους, 30% σε φοιτητές.